Tisztelt klubtagok, kedves barátaim!

Sajnos a séfklub első vacsoraestje számomra érthetetlen

okok miatt elmarad!

A Győri szakácsklub következő gyűlése a további  őszre tervezettprogram ismertetésére november 4-én szerdán 15 órakor az Eurest éttermében (Megyei Oktató kórházban) lesz. A helyszínen megtekinthetjük, hogyan épül fel egy profin megtervezett rendszergasztronómia!

Meghívott vendégeink ezúttal nem lesznek, így lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre is, elsősorban a klub további működéséről, tevékenységéről. Szeretnénk ha a többi tag is tenne javaslatokat arra vonatkozóan, hogy az új évben mit változtassunk, milyen programokat szervezzünk.

A Várható novemberi program;


Ezenkívül tervezünk még közös disznóölést, egyéb gyárlátogatásokat és csapatépítő tréningeket is, valamint még mindíg várjuk ötleteiteket, javaslataitokat, receptjeiteket és étlapjaitokat!

Kérek minden csatlakozni kívánó tagot, hogy a novemberi taggyűlésre hozza magával az évi jelképes 4000Ft-os tagdíjat, ezzel jelezve tagsági szándékát. Az ebben az évben tartandó programjainkra már csak a tagdíjat megfizetett klubtagok jelenlétére számítunk!

A Győri szakácsok klubjának vezetősége nevében, üdvözlettel:

Csidei Tamás  alelnök

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr931476905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása