2010.03.17. 22:56
BESZÁMOLÓ
Tisztelt Klubtagok!
A tegnapi napon, az április 9-10.-i megjelenésünkkel kapcsolatban( Győr-Plaza Utazás és Kertészeti Kiállítás) a következőkben állapodtunk meg a résztvevőkkel.
Mivel a Győri Szakácsok Klubja név alatt fogunk megjelenni, egy bemutató asztalon lehetőség lesz szórólapok elhelyezésére. szeretnénk közölni.
A klub szórólapján a programunk bemutatásán kívül, a klub tagjainak nevét, munkahelyét,titulusát, a szakmában elért eredményeit,pl: mesterszakács, x versenyeseken elért eredményeit......egyéb szakmai információt szeretnénk közölni.
Ehhez kérem, hogy mindannyiótok küldje el a címemre ezeket az információkat. Egységes formába rendezve, jelenítem meg a szórólapunkon.
A bemutató asztalon lehetőségetek nyílik a munkahelyetek népszerűsítésére is, hozzatok bátran információs anyagot az éttermetekről.
Ezért az "ingyenes" lehetőségért cserében, a két nap alatt 7 különböző időpontban a kiállítás látogatóinak kínálást vállaltunk, ami röviden abból áll, hogy 3-3 tálca fingerfood
elkészítését kell vállalnotok, amit két óránként kínálunk a látogatóknak.
A tegnapi napon megtörtént a résztevevő klubtársak részéről a jelentkezés, mely a következő:
április 9. péntek
11:00 Suga Péter (megnyitó, VIP vendégek kóstoltatása is)
11:00 Balla Norbert, Kassai László (megnyitó, VIP vendégek kóstoltatása is)
14:00 Gulyás Károly, Mészáros Balázs
16:00 Alexovics Róbert
18:00 Gulyás Károly, Mészáros Balázs
április 10.szombat
12:00 Szabó Tamás, Kerezsi Tamás
14:00 Benkő József
16:00 Sátor László, Gulyás Károly
Mint látjátok, az időpontokat kitöltöttük, de várjuk a felajánlásokat akár melyik időpontra azoktól a tagoktól is, akik nem vettek részt a tegnapi találkozón.
Kérek mindenkit, hogy szakács kabátban és egy név kitűzővel jelenjen meg, hogy a látógatók megszólíthassák.
A kínáló falatkák tükrözzék a mai kor szakmai szellemét, egyszerű alapanyagok is lehetnek, csak a kivitelezés legyen igényes. Ezt a mondatot ne vegyétek zokon, csak arra gondoltam, hogy a konyháitokat nem kell nagyértékű alapanyagokkal terhelni, ennek a tulajdonos sem örül és nem fogja támogatni, inkább az ötletek és a kreativitás a lényeg.
A személyetekre vonatkozó információkat legkésőbb péntekig kérem, különben kimaradtok a tájékoztatóból, egyéb kérdésekben hívjatok nyugodtan, vagy Sátor Lacitól is kérdezhettek.
Mindekinek jó munkát!!!!
Üdvözlettel:
Kövi Lászlóné Zsuzsa
Eurest Kft
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
Üzletvezető
T:06/96-507-908
06-30-639-5436
A bejegyzés trackback címe:
https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr631848459
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:13:16
Kamaránk Kereskedelmi tagozatának Turizmus-, valamint az Élelmiszer és napicikk kereskedelem szakosztálya közös szakmai kirándulást szervez.
A program célja: a vendéglátóipari és a kereskedelmi egységek megyei beszállítóinak meglátogatása, kapcsolatépítés a termelők és az eladók között.
A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.
Részvételi díj: kamarai tagoknak 1.500,- Ft / fő, nem kamarai tagoknak 3.500,- Ft / fő.
A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk fogadni, 1 cégtől max. 2 főig.
További információ és jelentkezés: 96/520-211 vagy movar@gymskik.hu
A program célja: a vendéglátóipari és a kereskedelmi egységek megyei beszállítóinak meglátogatása, kapcsolatépítés a termelők és az eladók között.
A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.
Részvételi díj: kamarai tagoknak 1.500,- Ft / fő, nem kamarai tagoknak 3.500,- Ft / fő.
A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk fogadni, 1 cégtől max. 2 főig.
További információ és jelentkezés: 96/520-211 vagy movar@gymskik.hu
Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:14:39
A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.
Részletek az előző hozzászólásban.
Üdv,
Edina
Részletek az előző hozzászólásban.
Üdv,
Edina