CS.T. 2010.03.17. 22:56

BESZÁMOLÓ

 

Tisztelt Klubtagok!
 
A tegnapi napon, az április 9-10.-i megjelenésünkkel kapcsolatban( Győr-Plaza Utazás és Kertészeti Kiállítás) a következőkben állapodtunk meg a résztvevőkkel.
 
Mivel a Győri Szakácsok Klubja név alatt fogunk megjelenni, egy bemutató asztalon lehetőség lesz szórólapok elhelyezésére. szeretnénk közölni.
 
A klub szórólapján a programunk bemutatásán kívül, a klub tagjainak nevét, munkahelyét,titulusát, a szakmában elért eredményeit,pl: mesterszakács, x versenyeseken elért eredményeit......egyéb szakmai információt szeretnénk közölni.
Ehhez kérem, hogy mindannyiótok küldje el a címemre ezeket az információkat. Egységes formába rendezve, jelenítem meg a szórólapunkon.
 
A bemutató asztalon lehetőségetek nyílik a munkahelyetek népszerűsítésére is, hozzatok bátran információs anyagot az éttermetekről.
 
Ezért az "ingyenes" lehetőségért cserében, a két nap alatt 7 különböző időpontban a kiállítás látogatóinak kínálást vállaltunk, ami röviden abból áll, hogy 3-3 tálca fingerfood
elkészítését kell vállalnotok, amit két óránként kínálunk a látogatóknak.
 
A tegnapi napon megtörtént a résztevevő klubtársak részéről a jelentkezés, mely a következő:
 
április 9. péntek
 
11:00  Suga Péter (megnyitó, VIP vendégek kóstoltatása is)
 
11:00 Balla Norbert, Kassai László (megnyitó, VIP vendégek kóstoltatása is)
 
14:00 Gulyás Károly, Mészáros Balázs
 
16:00 Alexovics Róbert
 
18:00 Gulyás Károly, Mészáros Balázs
 
 
április 10.szombat
 
12:00 Szabó Tamás, Kerezsi Tamás
 
14:00 Benkő József
 
16:00 Sátor László, Gulyás Károly
 
Mint látjátok, az időpontokat kitöltöttük, de várjuk a felajánlásokat akár melyik időpontra azoktól a tagoktól is, akik nem vettek részt a tegnapi találkozón.
 
Kérek mindenkit, hogy szakács kabátban és egy név kitűzővel jelenjen meg, hogy a látógatók megszólíthassák.
A kínáló falatkák tükrözzék a mai kor szakmai szellemét, egyszerű alapanyagok is lehetnek, csak a kivitelezés legyen igényes. Ezt a mondatot ne vegyétek zokon, csak arra gondoltam, hogy a konyháitokat nem kell nagyértékű alapanyagokkal terhelni, ennek a tulajdonos sem örül és nem fogja támogatni, inkább az ötletek és a kreativitás a lényeg.
A személyetekre vonatkozó információkat legkésőbb péntekig kérem, különben kimaradtok a tájékoztatóból, egyéb kérdésekben hívjatok nyugodtan, vagy Sátor Lacitól is kérdezhettek.
 
Mindekinek jó munkát!!!!
 
Üdvözlettel:
 
 Kövi Lászlóné Zsuzsa
 
Eurest Kft
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
Üzletvezető
 
T:06/96-507-908
   06-30-639-5436

 

2 komment

Címkék: klubélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr61848459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:13:16

Kamaránk Kereskedelmi tagozatának Turizmus-, valamint az Élelmiszer és napicikk kereskedelem szakosztálya közös szakmai kirándulást szervez.

A program célja: a vendéglátóipari és a kereskedelmi egységek megyei beszállítóinak meglátogatása, kapcsolatépítés a termelők és az eladók között.

A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.

Részvételi díj: kamarai tagoknak 1.500,- Ft / fő, nem kamarai tagoknak 3.500,- Ft / fő.
A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk fogadni, 1 cégtől max. 2 főig.

További információ és jelentkezés: 96/520-211 vagy movar@gymskik.hu

Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:14:39

A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.

Részletek az előző hozzászólásban.
Üdv,
Edina
süti beállítások módosítása