2009.09.24. 07:27
A GYŐRI SZAKÁCSKLUB SÉFVACSORA ESTJE
Kedves klubtársak!
Várhatóan november 4.-én szerdán este lesz klubunk első vacsoraestje.
A Vendéglátó Séf Edvi László, helyszín; Royal Belgian Beer Cafe
Vendégséfeket, valamint segítőket keresünk a vacsoraest zavartalan lebonyolítására!
Beszállítók támogatására, valamint a klubtagjaink munkaadóinak megjelenésére is feltétlenül számítunk vendégként!
Regisztráció után jelentkezzetek hozzászólásban!
Tisztelt beszállítóink!
A Győri szakácsklub támogatókat vár alapanyag sponzorálás formájában a vacsoraest piacképes árkalkulációjának megkönnyítésére!
Kérlek benneteket , hogy lehetőség szerint támogassátok a rendezvényt, mely természetesen feljogosít benneteket a séfvacsorán való részvételre vendégként, valamint lehetőséget biztosítunk termékeitek népszerűsítésére előre megbeszélt formában!
Szeretettel várjuk kedves vendégeink jelentkezését a rendezvényre, rövidesen bővebb információval tudunk szolgálni a menüt, a hozzáillő borokat, valamint az eladási árat illetően!
11 komment
Címkék: klubélet
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Polimer · http://mediterrano.info/hu/mediterrano/mediterrano 2009.09.24. 12:53:16
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.09.24. 19:20:01
@Polimer! Köszönjük a segítséget, előterjesztem a következő klubgyűlésen. Egyébként minden kollégát szívesen lát a Győri szakácsok klubja tagjai sorába, és nem csak győrieket!
Következő összejövetelünkről itt olvashatsz:
szakacsklub.blog.hu/2009/09/17/klubgyules
szabótamás 2009.09.27. 10:44:05
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.09.29. 15:26:39
alexapu 2009.10.07. 08:42:18
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.10.08. 05:55:43
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.10.08. 06:00:07
Kérem nagyobb aktivitásotokat közös rendezvényeinkkel kapcsolatban!
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.10.08. 07:17:28
Felhasznált alapanyagok; máj 30g, mell 50g, dió 10g, szőlőmagolaj, szőlő 50gr, verjus, méz, így nagy vonalakban! Ja és kell néhány vákuumtasak. :-)
Ha valaki esetleg hideg halat szeretne, akkor megcsinálom a variációt meleg előételben!
Fehér Hajó Panzió Győr 2009.10.15. 20:59:35
2009.10.16.-án lesz a Kisalföldi Gazdaság lapzártája.
Le kell adnom a szakácsok nevét és jó lenne ízelítő a menűből is.
Tamás, Ígérted az anyagot, de nem jött!
Edina