zotyahu75:
Üdv.
Érdekelne a mester vizsga,de nem tudom,hogy én bele férek e.Nekem 15év gyakorlatom van,konyha... (2011.09.26. 16:46)SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM
Fehér Hajó Panzió Győr:
A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, m... (2010.05.17. 14:14)BESZÁMOLÓ
alexapu:
Sziasztok,mi keresnénk fiatal cukrász lányt, olyat aki kb 2-3 éve végzett, szállodai cukrász munká... (2010.02.16. 10:18)MUNKAKÖZVETÍTÉS
CS.T.:
A marhavágás jó ötlet, az aktív részvétel szerintem élelmiszer-biztonsági okokból kérdéses. A hely... (2010.01.28. 16:23)TERVEK 2010
Látom, hogy ez egy sok évvel ezelőtti cikk, a kérdésem az lenne, hogy elkészült ez a könyv? Lehet erről tudni valamit?
És még azt szeretném kérdezni, hogy a blog alján szereplő Lukács-Oriskó-...Ételkészítés könyvet érdemes megvenni? Semmi nincs a cikkben mellé írva.
Üdv.
Érdekelne a mester vizsga,de nem tudom,hogy én bele férek e.Nekem 15év gyakorlatom van,konyha főnök vagyok 8 éve.De én Dél-Tirolban/Olaszországban,szedtem össze ezt az időt.Tehát nagy gyakorlatom nincs a Magyar ételek terén.Olasz,Német,Dél-Tiroli,és az Osztrák ételek itt a legáltalánosabbak.Pár megoldás érdekelne,ha van rá mód.Köszönöm,előre is.
En nagyon szivesen jelentkeznek a Mester kepzesre, de sajnos meg egy alap kepzesem sincs. Sutni- fozni imadok, valamicske alapom is van, de ez nem sok mindenre eleg.
Abban segitsetek kerlek, hogy hova tudnek/ hova erdemes jelentkezni ahhoz hogy biztos alapot kapjak a penzemert?
Milyen OKJ-s kepzest ajanlanatok?VAgy egyaltalan milyen kepzest?
Kihez, vagy hova?Merre?
(Egri lakos vagyok, 28 eves. Szoval a kozepiskola mar nagyon szoba sem johet.)
Veletlenul akadtam erre az oldalra, de nagyon tetszik!
Gratulalok Nektek!
Sziasztok,mi keresnénk fiatal cukrász lányt, olyat aki kb 2-3 éve végzett, szállodai cukrász munkára!
Jelentkezés
konyha@hotelfamulus
vagy 70-312-0402 Alexovics Róbert
A marhavágás jó ötlet, az aktív részvétel szerintem élelmiszer-biztonsági okokból kérdéses. A helyszín szintén, hiszen Vámosszabadin nincs vágóhíd, csak feldolgozóüzem.
Az utazás kiállításon való megjelenésnek találhatnánk jobb formát is, mint a már "tökciki" kategóriába tartozó aszpikolt csodák bemutatása. Ebből egy hozzáértő arra következtethet, hogy a szakácsklub 10 év alatt nem haladt a korral! Pedig -remélhetőleg-ez nem így van.
Szerintem inkább kínálni kellene hideg tapast, petit four-t...stb, és a regionalitásra tett törekvéseinket népszerűsíteni.
Emlékeztetőül; szakacsklub.blog.hu/2009/09/07/gyori_szakacsklub
Örülök neki és gratulálok a győri Szakácsok Klubja ujraélesztéséhez!
Remélem sikeresen tudtok minél több érdeklődő tagot toborozni és az ifjúság érdeklődését felkelteni.Sok sikert és kitartást!
Érdeklődéssel olvasom a Klubbotok bejegyzéseit.
Én most szakácsnak tanulok 2. éves vagyok és nagyon érdekelnek a sütés-főzés rejtelmei amiből esetleg még tanulhatok is.
Szoktam Győrben járni. Hányan vagytok a klubban? Csak szakácsok vannak?
Sasha70 2013.05.25. 23:02:18
És még azt szeretném kérdezni, hogy a blog alján szereplő Lukács-Oriskó-...Ételkészítés könyvet érdemes megvenni? Semmi nincs a cikkben mellé írva.
Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak
sebok zsolt 2012.02.17. 12:12:05
Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak
sebok zsolt 2012.02.17. 11:59:10
Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak
zotyahu75 2011.09.26. 16:46:13
Érdekelne a mester vizsga,de nem tudom,hogy én bele férek e.Nekem 15év gyakorlatom van,konyha főnök vagyok 8 éve.De én Dél-Tirolban/Olaszországban,szedtem össze ezt az időt.Tehát nagy gyakorlatom nincs a Magyar ételek terén.Olasz,Német,Dél-Tiroli,és az Osztrák ételek itt a legáltalánosabbak.Pár megoldás érdekelne,ha van rá mód.Köszönöm,előre is.
Bejegyzés: SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM
misskukta 2011.04.15. 07:43:57
Bejegyzés: SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM
misskukta 2011.04.15. 07:36:29
hivatasosszakacsokklubja@citromail.hu
Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak
Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:14:39
Részletek az előző hozzászólásban.
Üdv,
Edina
Bejegyzés: BESZÁMOLÓ
Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:13:16
A program célja: a vendéglátóipari és a kereskedelmi egységek megyei beszállítóinak meglátogatása, kapcsolatépítés a termelők és az eladók között.
A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.
Részvételi díj: kamarai tagoknak 1.500,- Ft / fő, nem kamarai tagoknak 3.500,- Ft / fő.
A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk fogadni, 1 cégtől max. 2 főig.
További információ és jelentkezés: 96/520-211 vagy movar@gymskik.hu
Bejegyzés: BESZÁMOLÓ
raba 2010.03.30. 06:39:20
Bejegyzés: SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM
Best of the best 2010.03.02. 01:23:23
En nagyon szivesen jelentkeznek a Mester kepzesre, de sajnos meg egy alap kepzesem sincs. Sutni- fozni imadok, valamicske alapom is van, de ez nem sok mindenre eleg.
Abban segitsetek kerlek, hogy hova tudnek/ hova erdemes jelentkezni ahhoz hogy biztos alapot kapjak a penzemert?
Milyen OKJ-s kepzest ajanlanatok?VAgy egyaltalan milyen kepzest?
Kihez, vagy hova?Merre?
(Egri lakos vagyok, 28 eves. Szoval a kozepiskola mar nagyon szoba sem johet.)
Veletlenul akadtam erre az oldalra, de nagyon tetszik!
Gratulalok Nektek!
Bejegyzés: SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM
alexapu 2010.02.16. 10:18:39
Jelentkezés
konyha@hotelfamulus
vagy 70-312-0402 Alexovics Róbert
Bejegyzés: MUNKAKÖZVETÍTÉS
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2010.01.28. 16:23:41
A szakács mestervizsga népszerűsítése nagyon nehéz kérdés számomra. Erről szóló véleményemet már bővebben kifejtettem a következő publikációmban;
gasztronauta.blog.hu/2008/02/17/gasztronauta_a_szakma_prostitualtjai
Az utazás kiállításon való megjelenésnek találhatnánk jobb formát is, mint a már "tökciki" kategóriába tartozó aszpikolt csodák bemutatása. Ebből egy hozzáértő arra következtethet, hogy a szakácsklub 10 év alatt nem haladt a korral! Pedig -remélhetőleg-ez nem így van.
Szerintem inkább kínálni kellene hideg tapast, petit four-t...stb, és a regionalitásra tett törekvéseinket népszerűsíteni.
Emlékeztetőül;
szakacsklub.blog.hu/2009/09/07/gyori_szakacsklub
Bejegyzés: TERVEK 2010
nurse38 2009.12.28. 18:49:40
Bejegyzés: Csidei Tamás
Depardieu 2009.12.14. 21:00:24
Remélem sikeresen tudtok minél több érdeklődő tagot toborozni és az ifjúság érdeklődését felkelteni.Sok sikert és kitartást!
Bejegyzés: 10 éves a GYŐRI SZAKÁCSOK KLUBJA
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.11.28. 23:28:57
Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!
alexapu 2009.11.24. 09:26:58
Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.11.21. 23:27:57
A menü:
Fogadó falatkák
Libamájhab kalács pirítóson kékoportó glásszal
Furmint 2008.
Enyhén füstölt harcsafilé bors-mustár salátán és verjus-s körte csatni madársalátával
****
Furmint 2007.
Császárhússal sült kecskesajt grillezett paprikával és szőlőmagolajban konfitált paradicsommal
****
Mádi édes fordítás
Mádi kacsa erőlevesben posírozott kacsamáj birsalmametélttel
****
Sárgamuskotály 2008.
Zsályás vajban sült szűzpecsenye édesburgonyás tökpürével és gyömbéres sütőtök vagdalékkal
****
Aszú 2006.6 puttonyos
Túróhabos dió tortácska sárgabarackos Aszú öntettel
Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!
szabótamás 2009.11.21. 11:01:48
Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!
Jocc55 2009.11.19. 23:28:56
Érdeklődéssel olvasom a Klubbotok bejegyzéseit.
Én most szakácsnak tanulok 2. éves vagyok és nagyon érdekelnek a sütés-főzés rejtelmei amiből esetleg még tanulhatok is.
Szoktam Győrben járni. Hányan vagytok a klubban? Csak szakácsok vannak?
Üdv.: Jocc55 :)
Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!
hurvi5 2009.11.10. 09:33:33
Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!