Utolsó kommentek:

Sasha70 2013.05.25. 23:02:18

Látom, hogy ez egy sok évvel ezelőtti cikk, a kérdésem az lenne, hogy elkészült ez a könyv? Lehet erről tudni valamit?
És még azt szeretném kérdezni, hogy a blog alján szereplő Lukács-Oriskó-...Ételkészítés könyvet érdemes megvenni? Semmi nincs a cikkben mellé írva.

Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak

sebok zsolt 2012.02.17. 12:12:05

Hogyan lehet felvenni a kapcsolatott a konyv iroival? Orisko Ferencel?

Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak

sebok zsolt 2012.02.17. 11:59:10

Hogyan lehet felvenni a kapcsolatott a konyv iroival? Orisko Ferencel?

Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak

zotyahu75 2011.09.26. 16:46:13

Üdv.
Érdekelne a mester vizsga,de nem tudom,hogy én bele férek e.Nekem 15év gyakorlatom van,konyha főnök vagyok 8 éve.De én Dél-Tirolban/Olaszországban,szedtem össze ezt az időt.Tehát nagy gyakorlatom nincs a Magyar ételek terén.Olasz,Német,Dél-Tiroli,és az Osztrák ételek itt a legáltalánosabbak.Pár megoldás érdekelne,ha van rá mód.Köszönöm,előre is.

Bejegyzés: SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM

misskukta 2011.04.15. 07:43:57

Most végzek mint szakács nem tudom ,még bátortalan vagyok....nem tudom elképzelni,a mesterszakács képzést magamnak.....

Bejegyzés: SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM

misskukta 2011.04.15. 07:36:29

Most végző szakács vagyok szeretném megvásárolni a Hivatásos szakács című könyvet! Hogyan lehet?
hivatasosszakacsokklubja@citromail.hu

Bejegyzés: A hivatásos szakács – új kézikönyv szakácsoknak

Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:14:39

A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.

Részletek az előző hozzászólásban.
Üdv,
Edina

Bejegyzés: BESZÁMOLÓ

Fehér Hajó Panzió Győr 2010.05.17. 14:13:16

Kamaránk Kereskedelmi tagozatának Turizmus-, valamint az Élelmiszer és napicikk kereskedelem szakosztálya közös szakmai kirándulást szervez.

A program célja: a vendéglátóipari és a kereskedelmi egységek megyei beszállítóinak meglátogatása, kapcsolatépítés a termelők és az eladók között.

A szakmai program 2010.06.01-én 10.00- kor indul Győrből a Darnózselin lévő „Darnó Hús” üzemébe, majd a Szigetközi Kecskefarmra.

Részvételi díj: kamarai tagoknak 1.500,- Ft / fő, nem kamarai tagoknak 3.500,- Ft / fő.
A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk fogadni, 1 cégtől max. 2 főig.

További információ és jelentkezés: 96/520-211 vagy movar@gymskik.hu

Bejegyzés: BESZÁMOLÓ

Best of the best 2010.03.02. 01:23:23

Sziasztok!

En nagyon szivesen jelentkeznek a Mester kepzesre, de sajnos meg egy alap kepzesem sincs. Sutni- fozni imadok, valamicske alapom is van, de ez nem sok mindenre eleg.
Abban segitsetek kerlek, hogy hova tudnek/ hova erdemes jelentkezni ahhoz hogy biztos alapot kapjak a penzemert?
Milyen OKJ-s kepzest ajanlanatok?VAgy egyaltalan milyen kepzest?
Kihez, vagy hova?Merre?
(Egri lakos vagyok, 28 eves. Szoval a kozepiskola mar nagyon szoba sem johet.)

Veletlenul akadtam erre az oldalra, de nagyon tetszik!
Gratulalok Nektek!

Bejegyzés: SZAKÁCS MESTER TANFOLYAM

alexapu 2010.02.16. 10:18:39

Sziasztok,mi keresnénk fiatal cukrász lányt, olyat aki kb 2-3 éve végzett, szállodai cukrász munkára!
Jelentkezés
konyha@hotelfamulus
vagy 70-312-0402 Alexovics Róbert

Bejegyzés: MUNKAKÖZVETÍTÉS

CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2010.01.28. 16:23:41

A marhavágás jó ötlet, az aktív részvétel szerintem élelmiszer-biztonsági okokból kérdéses. A helyszín szintén, hiszen Vámosszabadin nincs vágóhíd, csak feldolgozóüzem.

A szakács mestervizsga népszerűsítése nagyon nehéz kérdés számomra. Erről szóló véleményemet már bővebben kifejtettem a következő publikációmban;
gasztronauta.blog.hu/2008/02/17/gasztronauta_a_szakma_prostitualtjai

Az utazás kiállításon való megjelenésnek találhatnánk jobb formát is, mint a már "tökciki" kategóriába tartozó aszpikolt csodák bemutatása. Ebből egy hozzáértő arra következtethet, hogy a szakácsklub 10 év alatt nem haladt a korral! Pedig -remélhetőleg-ez nem így van.
Szerintem inkább kínálni kellene hideg tapast, petit four-t...stb, és a regionalitásra tett törekvéseinket népszerűsíteni.
Emlékeztetőül;
szakacsklub.blog.hu/2009/09/07/gyori_szakacsklub

Bejegyzés: TERVEK 2010

nurse38 2009.12.28. 18:49:40

Én várnám azt a kis éttermet Győrben!

Bejegyzés: Csidei Tamás

Depardieu 2009.12.14. 21:00:24

Örülök neki és gratulálok a győri Szakácsok Klubja ujraélesztéséhez!
Remélem sikeresen tudtok minél több érdeklődő tagot toborozni és az ifjúság érdeklődését felkelteni.Sok sikert és kitartást!

Bejegyzés: 10 éves a GYŐRI SZAKÁCSOK KLUBJA

CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.11.28. 23:28:57

Arra már ki emlékszik? :-)

Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!

alexapu 2009.11.24. 09:26:58

Meddíg maradtatok??

Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!

CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.11.21. 23:27:57

Nekem is összejött!....mint a mai borvacsora.

A menü:

Fogadó falatkák
Libamájhab kalács pirítóson kékoportó glásszal

Furmint 2008.
Enyhén füstölt harcsafilé bors-mustár salátán és verjus-s körte csatni madársalátával

****
Furmint 2007.
Császárhússal sült kecskesajt grillezett paprikával és szőlőmagolajban konfitált paradicsommal

****
Mádi édes fordítás
Mádi kacsa erőlevesben posírozott kacsamáj birsalmametélttel

****
Sárgamuskotály 2008.
Zsályás vajban sült szűzpecsenye édesburgonyás tökpürével és gyömbéres sütőtök vagdalékkal

****
Aszú 2006.6 puttonyos
Túróhabos dió tortácska sárgabarackos Aszú öntettel

Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!

szabótamás 2009.11.21. 11:01:48

Én már biztos ott leszek.

Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!

Jocc55 2009.11.19. 23:28:56

Sziasztok!

Érdeklődéssel olvasom a Klubbotok bejegyzéseit.
Én most szakácsnak tanulok 2. éves vagyok és nagyon érdekelnek a sütés-főzés rejtelmei amiből esetleg még tanulhatok is.
Szoktam Győrben járni. Hányan vagytok a klubban? Csak szakácsok vannak?

Üdv.: Jocc55 :)

Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!

hurvi5 2009.11.10. 09:33:33

Kösz Tamás az infokat.A bortúrát már megbeszéltük a kórházkonyhán.

Bejegyzés: PANNONHALMI BORTÚRA!
süti beállítások módosítása