Megújulva lép második x-ébe a GYŐRI SZAKÁCSOK KLUBJA, amely az elmúlt 10 évben arany-, ezüst- és bronz érmek sokaságát tudhatja magáénak nemzetközi és hazai versenyeken egyaránt.

Szakács Olimpiai, Világbajnoki arany- és ezüstérmek ragyogják be eddigi szakmai útját, amely régiónk gasztronómiai nagyságát erősítik, hirdetik  bel- és külföldön.

Megerősödve és újjáalakulva folytatja sokrétű tevékenységét a klub, amely célkitűzései közt szerepel a megyei ifjú szakácsok segítése, oktatása és képzésének biztosítása; hazai és nemzetközi versenyeken való részvétel és hasonló hazai,regionális  versenyek szervezése. Továbbra is nagy súlyt helyez Győr és környéke gasztronómiai hírnevének öregbítése, regionális ételeinek minél szélesebb körű bemutatására, megismertetésére.

A 2009.május 27.-én tartott éves közgyűlés résztvevői megerősítették ezen célokat, megfogalmazták jövőbeni terveiket és megválasztották vezetőiket,képviselőiket.

A klub idei és jövőbeni tervei közt szerepel a

-          az új konyhatechnológiák bemutatása és gyakorlati bevezetése

-          új trendek, ételkészítési eljárások bemutatása és elsajátítása

-          étkezési és borkultúra terjesztése

-          regionális alapanyagok, őstermelők, tenyésztők felkutatása és bekapcsolása a helyi gasztronómiába

-          az elkövetkező időszak versenyeire való felkészülés és utánpótlás nevelés

-          regionális és helyi versenyek szervezése

-          az új tagok integrálása a klub működésébe

 

A Klub választott elnöke Sátor László, elnökhelyettese Csidei Tamás, titkára Köviné Zsuzsa lett az elkövetkező évben.

 

A megújult és megerősödött klub várja azon szakemberek, érdeklődők, támogatók jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a klub munkájába, életébe.

További információk és jelentkezés Köviné Zsuzsa titkár asszonynál a zsuzsa.kovi@eurest.hu címen vagy a 06-30-639-54-36-os mobilszámon.

 

1 komment

Címkék: klubélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr101371092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Depardieu 2009.12.14. 21:00:24

Örülök neki és gratulálok a győri Szakácsok Klubja ujraélesztéséhez!
Remélem sikeresen tudtok minél több érdeklődő tagot toborozni és az ifjúság érdeklődését felkelteni.Sok sikert és kitartást!
süti beállítások módosítása