CS.T. 2009.10.19. 16:12

ŐSZI PROGRAMJAINK

A Győri szakácsklub őszi programja a következő:

2009.október.27.Kedd Verjus és borkóstoló a Dée pincészetben www.deepinceszet.hu találkozó 15 órakor Győr-Szabadhegyen a Fehér Ló étterem előtt, innen indulunk autókkal a kóstolóra. Igény esetén folytathatjuk a kóstolást egyéb szabadhegyi füstös kocsmák könyöklőinél minőségi kannás borok társaságában a szűkös költségvetésünkre való tekintettel.

A programon való megjelenésre minnél több kolléga részvételére számítunk, aki még nem fizette be a tagdíjat, de csatlakozni szeretne programunkhoz, ekkor még megteheti!

2009.november 4. Séfvacsora

(még egy fő jelentkezését várjuk tagjaink sorából, aki önálló fogást készít segítővel)

2009. november 23.Hétfő 14 óra

Bortúra az Apátsági pincészetben, majd a Vaszary pincészetben, ahol a borok mellett jelképes összegért vacsorát is fogyasztunk amivel nem titkolt célunk a klubunk csapatépítése! A visszaindulás várható időpontja kb.20 óra. A Rendezvény szervezője és fővédnöke Takács Zoltán www.bor-pont.hu 

Kérek minden kollégát, hogy jelezzen vissza, hogy jön-e a szakácsklubos csapatépítő rendezvényre, mert meg kell rendelnünk a térítésmentes borkóstolókat, a vacsorát, valamint a buszt is, amennyiben kellő létszám jön össze!

Találkozó:

 Bor-Pont RAKTÁRÁRUHÁZ

9022 Győr, Máv-Teherpálya
Tel./Fax: +36 96 517 848 

 

1 komment

Címkék: klubélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr511460905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabótamás 2009.10.21. 16:25:49

A Verjus kóstolóra és az Apátsági látogatáson ott leszek.Remélem nem jön közbe semmi.
süti beállítások módosítása