2009. november  4.-én, szerdán este kerül megrendezésre klubunk első vacsoraestje.

A klub hagyományt kíván városunkban teremteni a minőségi, hagyományos és modern konyhaművészet, valamint a borkultúra széleskörű bemutatásával mind az érdeklődő vendégek, mind a szakmában tevékenykedő szakemberek részére.

 

A vacsora Vendéglátó Séfje Edvi László, helyszíne a Royal Belgian Beer Cafe lesz.

A vacsorához illő minőségi, ízletes borokról a Borpont Kft. ügyvezetője, Takács Zoltán gondoskodik.

 

Kedves Kollégák!

Vendégséfeket, valamint segítőket szívesen fogadunk a vacsoraest zavartalan lebonyolítására!

 

Tisztelt Beszállítóink!

A Győri Szakácsklub támogatókat vár alapanyag szponzorálás formájában a vacsoraest piacképes árkalkulációjának megkönnyítésére! A támogatók részére biztosítjuk a séfvacsorán való részvételt vendégként, valamint lehetőséget termékeik népszerűsítésére!

 

Tisztelt Leendő Vendégeink!

Szeretettel várjuk kedves vendégeink jelentkezését a rendezvényre, rövidesen bővebb információval tudunk szolgálni a menüt, a hozzáillő borokat, valamint a részvételi díjat illetően!

 

Beszállítók támogatására, valamint a klubtagjaink munkaadóinak megjelenésére is feltétlenül számítunk vendégként!

 

Jelentkezés és további információ:

Csidei Tamás, alelnök

gasztronauta70@gmail.com 

http://szakacsklub.blog.hu


1 komment

Címkék: klubélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr981454423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.10.16. 17:03:39

Kedves kollégák!

Valaki szeretne jelentkezni a vacsoraestre külön fogást főző vendégséfnek?

(csak halkan kérdezem; tulajdonképpen miért tömörültünk mi szervezetbe?)
süti beállítások módosítása