CS.T. 2009.09.15. 06:37

LaMaRéDa-Suga Péter

LaMaRéDa étterem és bistro

Suga Péter étlapja

 

Hideg előétel - Saláták                                                                                 

           

            Citrusokkal pácolt lazac  zöldparadicsom sorbettel, kevert salátával, sweet chili szósszal

 

            Kacsa Ízelítő: májhab fügével,  Rillette körtével, roston sült hízott kacsamáj

                                                                       áfonyás hagymalekvárral                 

            Malac Ízelítő: Kövesztett szalonna, konfitált sertéspofa és füstölt kolbász

                                   pikáns babkrémmel és zöldségekkel

           

            Ruccola – parmezán – aszalt paradicsom, balzsamecet                  /alap/            

                                   -Mozzarellával, bazsalikommal                                                        

                                               -Grillezett füstölt sajttal                                                          

                                                           -Grillezett fokhagymás rákkal                                   

                                                                       -Olasz sonkával                                            

 

Levesek                                          /Hagyományos leveseinket is kínáljuk/

 

            Kecskesajtos Hagyma velouté vargányás krutonnal                                               

           

            Pikáns halleves kagylóval csattos üvegből, chili injekcióval                                              

 

            Bakonyi betyár leves borjúból (kapros – paprikás jelleg)                                        

 

            Ököruszály leves lúdgége tésztával   velős csonttal, tormával és pirítóssal 

           

 

Meleg előétel

           

            Spagetti fokhagymás tenger gyümölcseivel, és sok petrezselyemmel                    

 

            Vajhal  vargányakrémmel, meleg  császárhúsos burgonyasalátával                     

                       

            Körtével grillezett libamáj birs parfümmel  illatosítva                                               

 

           

 

Halételek  

          

            Pisztráng „szendvics” balzsamecetes jégsalátával, cukkini koronggal                   

 

            Harcsa roston sütve kapros-túrós csuszafelfújttal és lecsópürével                                        

 

            Fogas konfitálva – kapros, gombás rákraguval és petrezselymes burgonyával     

 

            Fogascsíkok fűszeres bundában Aioli öntettel és zöldségekkel                               

           

            Lazac steak  rostélyon sütve petrezselymes vajjal, citrom mártással                        

 

 

 

 

 

 

 

 

Specialitások  Sertés húsból                                                „RECONTRE AVEC LE PORC”

 

            Rántott sertés java /”denevérhús”-ez a comb húsrésze/  burgonyapürével

 

            Sertéspofa  gyöngyhagymás tokaraguval rozmaringos burgonyával                    

 

            Malac comb  szalonnás zöldbabbal és babkrémmel                      

           

            Lassan párolt mangalica tarja  paprikás árpagyöngyel                                         

 

 

Duettek

 

            Kacsacomb májával sütve, káposztás cvekedlivel,  kardamom mártással            

                                                                                                                                

            Vadnyúl comb borban párolva és vadnyúl filé rozéra sütve                                  

 

            Vargányás sertésragu és rozé szűzpecsenye a 'la Don Carlos ' - ZÖLDségekkel     

 

 

Főételek     

 

            Pulykamell-steak grillezett almával és füstölt sajttal, burgonyapürével                   

 

            Bundázott Csirkemell Supreme  aszalt paradicsommal töltve, salátákkal              

 

            Borjú  „Bécsi” dióból, vajban sütve petrezselymes burgonyával                             

 

            Farsumagru – szicíliai marhatekercs fenyőmaggal és mazsolával                           

 

            Bélszínjava konyakos hárombors mártással, fűszervajjal, zöldségágyon                

 

            Báránygerinc rozéra sütve kelkáposztás roláddal és fejtett babbal            

 

 

 

 

Sajtok      sajtválaszték  aktuális választékunkból                                                                     

 

 

Desszertek

 

            Forró Csoki soufflé rendelésre készítve likőrhabbal                                                  

                                  

            Mákfelfújt meggy öntettel és marcipán szorbettel                                                   

                                              

            Bundás kalács rumos máköntettel és karamellfagyival                                          

 

            Csokivariációk 3 tételben  csoki ganache kakaóban, fagylalt, és mousse            

 

            Tokajiban poshírozott körte diófagyival mentával és más gyümölcsökkel              

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr411382755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása