2009.09.15. 06:37
LaMaRéDa-Suga Péter
LaMaRéDa étterem és bistro
Suga Péter étlapja
Hideg előétel - Saláták
Citrusokkal pácolt lazac zöldparadicsom sorbettel, kevert salátával, sweet chili szósszal
Kacsa Ízelítő: májhab fügével, Rillette körtével, roston sült hízott kacsamáj
áfonyás hagymalekvárral
Malac Ízelítő: Kövesztett szalonna, konfitált sertéspofa és füstölt kolbász
pikáns babkrémmel és zöldségekkel
Ruccola – parmezán – aszalt paradicsom, balzsamecet /alap/
-Mozzarellával, bazsalikommal
-Grillezett füstölt sajttal
-Grillezett fokhagymás rákkal
-Olasz sonkával
Levesek /Hagyományos leveseinket is kínáljuk/
Kecskesajtos Hagyma velouté vargányás krutonnal
Pikáns halleves kagylóval csattos üvegből, chili injekcióval
Bakonyi betyár leves borjúból (kapros – paprikás jelleg)
Ököruszály leves lúdgége tésztával velős csonttal, tormával és pirítóssal
Meleg előétel
Spagetti fokhagymás tenger gyümölcseivel, és sok petrezselyemmel
Vajhal vargányakrémmel, meleg császárhúsos burgonyasalátával
Körtével grillezett libamáj birs parfümmel illatosítva
Halételek
Pisztráng „szendvics” balzsamecetes jégsalátával, cukkini koronggal
Harcsa roston sütve kapros-túrós csuszafelfújttal és lecsópürével
Fogas konfitálva – kapros, gombás rákraguval és petrezselymes burgonyával
Fogascsíkok fűszeres bundában Aioli öntettel és zöldségekkel
Lazac steak rostélyon sütve petrezselymes vajjal, citrom mártással
Specialitások Sertés húsból „RECONTRE AVEC LE PORC”
Rántott sertés java /”denevérhús”-ez a comb húsrésze/ burgonyapürével
Sertéspofa gyöngyhagymás tokaraguval rozmaringos burgonyával
Malac comb szalonnás zöldbabbal és babkrémmel
Lassan párolt mangalica tarja paprikás árpagyöngyel
Duettek
Kacsacomb májával sütve, káposztás cvekedlivel, kardamom mártással
Vadnyúl comb borban párolva és vadnyúl filé rozéra sütve
Vargányás sertésragu és rozé szűzpecsenye a 'la Don Carlos ' - ZÖLDségekkel
Főételek
Pulykamell-steak grillezett almával és füstölt sajttal, burgonyapürével
Bundázott Csirkemell Supreme aszalt paradicsommal töltve, salátákkal
Borjú „Bécsi” dióból, vajban sütve petrezselymes burgonyával
Farsumagru – szicíliai marhatekercs fenyőmaggal és mazsolával
Bélszínjava konyakos hárombors mártással, fűszervajjal, zöldségágyon
Báránygerinc rozéra sütve kelkáposztás roláddal és fejtett babbal
Sajtok – sajtválaszték aktuális választékunkból
Desszertek
Forró Csoki soufflé rendelésre készítve likőrhabbal
Mákfelfújt meggy öntettel és marcipán szorbettel
Bundás kalács rumos máköntettel és karamellfagyival
Csokivariációk 3 tételben csoki ganache kakaóban, fagylalt, és mousse
Tokajiban poshírozott körte diófagyival mentával és más gyümölcsökkel
Szólj hozzá!
Címkék: étlapjaink
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.