CS.T. 2009.09.06. 07:37

ÚJJÁSZÜLETÉS

2009.07.27.-én megtartott alakuló klubgyűlésen határozat született a Győri szakácsok klubjának újjáalakulásáról, valamint megegyezés született a klub működésének céljáról,  mely  kizárólag szakmai ismereteink féltékenység nélküli egymásnak való átadására épül.

Elnöknek Sátor Lászlót választottuk.

Terveink között szerepelnek a közös főzések, szervezett tematikus vacsoraestek, melyek régiónk gasztronómiai fejlődéséhez vezethetnek és erősíthetik munkahelyeink látogatottságát is.

Ennek folytatásaként 2009.09.09.kedd 15 órakor klubunk ismét ülést tart a  tanítóképző főiskola

éttermében (Győr, Liszt Ferenc út.42) , melyre minden jelenlegi és csatlakozni kívánó kollégát nagy szeretettel várunk!

Kérek minden tagot, hogy a jelképes évi 4000Ft-os tagdíjat ez alkalommal hozza magával és adja át Kövi Lászlóné Zsuzsának, aki többek között klubunk gazdasági ügyeit egyengeti.

 

A kedden belépett tagok nevét, és működési helyét blogunkon közzétesszük!

Kérek minden tagtársat, hogy regisztráljon a blogon, ezután bejegyzést fűzhet a postokhoz hiszen ebben a formában tarthatjuk a legegyszerűbben a szakmai kapcsoltot!

 

Szeretnénk továbbá, ha az alapanyagfelhasználásnál Ti is előtérbe helyeznétek a Magyar termékeket, elsősorban a regionális manufaktúrákat.

A témáról bővebben:

http://gasztronauta.blog.hu/2009/03/15/felhivas_91

Üdvözlettel:

 

 

Csidei Tamás

Alelnök

Győri szakácsok klubja

3 komment

Címkék: klubélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr31363057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.09.06. 08:18:33

Tisztelt „Klub” és Tagjai!

Örömmel üdvözlöm a kezdeményezést és remélem egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy hasonló „csoportos foglalkozások” keretén belül igyekezzenek megfelelni a saját elvárásoknak és megváltoztatni a magyar vendéglő(s)ről kialakult képet.
Minden elismerésem azon tagok és leendő jelentkezőké, akik még mindig úgy gondolják, hogy kialakítható a modern, ám hagyományos elveket valló gasztronómiai szakgárda.
Mivel mosonmagyaróvári vendéglősként a helyi életben nem valószínű, hogy részt tudok venni, a kamarai feladataimat igyekszem bővíteni, ha bármilyen segítséget adhatok a jó irányba történő fejlődéshez.
Mivel a borkereskedésben is évtizedes tapasztalattal bírunk, ezért szívesen ajánlom fel az összegyűjtött szakmai anyagot, „esetenkénti továbbképzés” formájában. Erre hobby-szinten is sokszor kapható vagyok, így bátran tegyetek fel kérdéseket.
Várom a további híreket:

Üdvözlettel:

Csalló Gábor
Vendéglős meste,r
Borkereskedő

RIVA Kft
H-9200 Mosonmagyarovar
Gabonarakpart 9
T: +36-96-579 257
F: +36-96-579 258
M: +36-309 475 964

raba 2009.09.06. 10:47:47

@CS.T.: Jó Ötlet Csalló úr! Várjuk a Clubba!

CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.09.06. 12:02:54

Kedves klubtársak!

Kontaktot keresek a helyi napilapnál, aki segíteni felhívni a város potenciális vendégkörét tevékenységeinkre, blogunk elérhetősének ismertetésével publicitást adni szervezetünk számára.
A Győri szakácsklub természetesen szívesen látna köreiben támogatókat, akár a városvezetésből, akár munkaadókat, akiknek szívügye a Győri vendéglátás megreformálása, színvonalának emelése, a vendégeink táplálkozási igényeinek apró lépésekkel történő átalakítása az egészségesebb és korszerűbb ételek irányába.
Aki kapcsolatokkal rendelkezik, kérem jelezze a blogon!

Köszönettel: Csidei Tamás
süti beállítások módosítása