CS.T. 2009.09.29. 06:48

FRISS HÍREK

Kedves Klubtagok!

A Győri szakácsklub következő gyűlése a sok tervezett őszi program ismertetésére október 6-án kedden 15 órakor, a múltkori helyszínen, a tanítóképző főiskola új éttermében (Győr, Liszt Ferenc út 42.) lesz.

Az októberi összejövetelünk vendégei Takács Zoltán (borpont) akit megkértem, hogy a bor-étel kapcsolatról meséljen nekünk néhány megfontolandó dolgot, elsősorban arról, hogy hogyan főzzünk a borral és azt milyen borokkal tegyük. Javaslatokat fog tenni a novemberi szakácsklubos csapatépítő bortúra időpontjára is!

Matusz Balázs (matusz-vad), vagy hivatalos képviselője, aki ismerteti a most bevezetett friss hús termékeit. A cégvezető tagként jelentkezett klubunkba, támogatásáról biztosított a séfvacsorákat illetően is!

Megbeszéljük az első szakácsklubos séfvacsora pontos időpontját (várhatóan november 4. Szerda), valamint helyszínét (várhatóan a Belga sörözőben lesz) és a menüt elkészítő 5 séfet is kijelöljük, valamint bárki jöhet segíteni tagjaink közül a klubvacsorára szakmai segítség és érdeklődés céljából! A házigazda séf lesz mindig az egyik fix pont, a többi 4 szakács pedig változó.

November hónap közepén szeretném kivinni a klubtagokat a Győrújbaráti Dée pincészetbe, ahol verjus és borkóstoló lesz, valamint borkorcsolyák. Szeretném felhívni figyelmeteket ezúton is régiónk figyelemreméltó boraira!

Sikerült megegyeznem Hajnal Lászlóval (Hajnal-hús), akinek egy program keretében fogjuk megtekinteni új, Uniós támagatással létrejött kisvágóhídját, aki bemutatja nekünk üzemét, lehetőségeit, termékeit, jövőbeli terveit, fejlesztéseit! A program 2009.10.13-án, kedden lesz, találkozzunk a Hotel Révész parkolójában 15 órakor, ahonnan együtt indulunk Vámosszabadira a húsfeldolgozóba.

Sátor László klubelnök szervezetünk hatékony működésének érdekében folyamatosan végzi a leghálátlanabb feladatot, támogatókat próbál magunk mellé állítani elsősorban a város vezetését, a regionális médiumokat, illetve a helyi vállakozók köréből a legjobbakat!

Kövi Lászlóné Zsuzsa (zsuzsa.kovi@eurest.hu) továbbra is várja az új klubtagok belépését az évi 4000Ft-os tagdíjjal, természetesen számla ellenében.

Kérlek benneteket, hogy az e-mail címmel nem rendelkező kollégákat is értesítsétek az eseményről!

Minden belépett, vagy belépni kívánó kollégát szeretettel várunk az októberi összejövetelünkön. A tagdíj befizetésével automatikusan klubtaggá, valamint jogosulttá váltok részt venni az őszi programjainkon.

Klubigazolvány készítéséhez javaslatokat várunk!

 Csidei Tamás alelnök

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr681394054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása