CS.T. 2009.10.27. 06:41

GRATULÁLUNK!

A Hagyomány és Evolúció döntője

Forrás: Molnár B. Tamás

Molnár Gábor Enoteca-Corso Pécs 384 pont
Horváth Szilveszter La Mareda Győr 373.5 pont
Sárközi Ákos Alabárdos Budapest 357.5 pont
Széll Tamás Onyx Budapest 339.5 pont
Győrffy Árpád Alabárdos Budapest 333 pont
Fodor Sándor Solier Gödöllő 326 pont
Wolf András Boscolo Budapest 321.5 pont
Domján Richárd Bock Bisztró Budapest 307.5 pont
Kripolszki István Kogart Budapest 304 pont
Krámer László Alabárdos Budapest 297.5 pont
Csonka Gergő Mandula Étterem Villány 294.5 pont


A tizenkettedik helyen pontazonosság alakult ki

Varju Viktor  (Bock Bisztró)
Heiszler Olivér András (Cyrano)
Bernáth Dániel (Pesti Lámpás)

között. A zsűri a holnapi nap folyamán dönt arról, ki kerül a döntőbe.
 

A tizenkettedik helyen pontazonosság alakult ki Varju Viktor  (Bock Bisztró), Heiszler Olivér András (Cyrano) és Bernáth Dániel (Pesti Lámpás) között. A döntés a követezők alapján született meg:

 

A zsűri vasárnapra Segal Viktort, hétfőre Erik Schrötert kérte fel, hogy pontozzon - kimondottan azzal a céllal, hogy pontjaik az esetleges holtversenyeket eldöntsék.

 

Mivel a hármas holtverseny a vasárnapi selejtező résztvevői között alakult ki, Segal Viktor pontjai döntöttek. 

 

Segal Viktor ízpontjai (az íz - a tálalással szemben - háromszoros súllyal esik a latba az értékelésben) :

 

Varjú Viktor        Heiszler Olivér András       Bernáth Dániel                

 

(3x12)+14=50          (12,5x3)+10=47,5           (12x3)+12=48

 

A pontok alapján Varjú Viktor lesz a döntő résztvevője.

 

Tartaléknak felkérjük Bernáth Dánielt (bármely más versenyző akadályoztatása esetén szereténk behívni).

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr351477949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása