CS.T. 2009.09.26. 08:02

SZAVAZÁS!

Kedves tagok! Döntenünk kell 2 dologban;

Az egyik, blogunkat érintő kérdés:

Az egyik választható lehetőség a "reklámmentes blog", más néven Csizmás Kandúr kategória. (Azért Csizmás Kandúr, mert magányos és nemes.) Ez annyit tesz, hogy egyáltalán nem abajgatunk reklámokkal, cserébe te sem rakhatsz ki hirdetéseket, pontosabban grafikusakat nem, de ETARGET szövegeseket igen, ráadásul akármennyit, a saját zsebedre. A Kandúr ideális választás azoknak, akik maguknak, a családtagjaiknak, a baráti körüknek vagy egy kialakult kis közösségnek blogolnak, idegenkednek a hirdetésektől és olvasottságilag egyáltalán nem vágynak rivaldafényre.

A másik lehetőség az úgynevezett "megosztott felületes blog", magyarul a Kétpúpú Teve. Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy megengeded, hogy a Blog.hu hirdetéseket helyezzen el a blogodon - ez oldalanként két darab rögzített maximális méretű display hirdetést jelent - amit a szolgáltató az oldalletöltések egyik 50 százalékában tehet meg. Az oldalletöltések másik 50 százaléka a tiéd: ha akarsz és tudsz, ezekre te magad szervezhetsz - akár grafikus - hirdetéseket és a bevételt teljes egészében el is teheted, bármennyi is legyen az. (Ez természetesen a Blog.hu-ra is igaz az oldalletöltések másik felében, mármint hogy a saját reklámjaink bevétele minket illet.) Ezen felül helyezhetsz el az oldalhasábodban szöveges PPC (vagyis kattintásalapú, mint például az ETARGET vagy a Google Adsense) hirdetéseket is, ezek is a te zsebedre dolgoznak.

 

A másik;

Milyen rendszerességgel rendezzük meg a szakácsklub vacsoraestjeit?

Kérem szavazzatok hozzászólásban a blogon, hiszen a további aktív részvétel blogung ázsióját növeli, tehát a tagok közös érdeke!

Üdvözlettel: Cs.T.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsklub.blog.hu/api/trackback/id/tr91407910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása